förlåååt!

förlåt för våran dåliga uppdatering i helgen! fy på oss!
Det gick ju inte som väntat i lördags iallafall, skulle ta det lugnt? nej, så blev det minsann inte! haha typiskt Mads&Sara ;)

anyway, just nu sitter jag här men ska snart fixa mig och åka till jobbet. omg! ja jag har ett jobb!?
Vi hörs senare!
XOXO/Sara

whoops!

Just nu sitter jag och spelar sims, love it! Ska snart duscha och fixa mig och dra till Mads, stackarn har fått ryggskott?! :O haha plutten. Anyway, får se vad vi hittar på ikväll, ta det lugnt och kolla på film typ ;) sitta och dega i våra mjukisdressar! love it!

Vad ska ni hitta på för kul ikväll? Festa, mysa, bio?

Här är lite bilder från igår, ni får ju ursäkta hur man ser ut, var ju inte spiknykter om man säger så ;)  

       
Hahah riktigt party!                      Ebba & Mads

                     
Jag & födelsedagsbarnet! ;)        Ebba & Jag!




Haha riktigt fräscha bilder! ;) men nu ska jag in i duschen, mer uppdatering hos Mads!
XOXO/Sara


Lördag

Godmorgon på er! Igår hade jag och mads superkul! ;) iallafall i början av kvällen. Dansade på scenen, shottade och lite annat skoj! Så det var kul! Senare hände lite saker och blabla, så det vart en rätt tidig hemgång. Menmen..
Vi tog iallafall massa bilder! Min sladd till mobilen är borta :O får se till att hitta den sen! Men nu ska jag äta frukost och fortsätta spela sims!
pusspuss/Sara

Pratar med Mads

Pratar med Mads i telefon, hon sitter och väntar på sin taxi ;) Jag ska precis börja fixa mig, så jag hinner! Ska ju åka om typ 2 timmar! liiiite stress känner jag, oh god! Vi hörs innan vi går ut! Puss puss!


stress stress stress!

Hinner inte visa vad jag köpte, ni får se en outfit sen! ;) Nu har jag jättebråttom! Måste packa ner alla mina saker, ska hem och fixa mig hos en kompis! Vi hörs innan vi drar om jag hinner blogga! :)

Puss/Sara

Fredag!

Äntligen fredag! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag till Liljeholmens nya galleria och shoppa lite tills ikväll ;) måste ju va snygg! Sjävklart lägger jag upp bilder! Sen ska jag väl hem och börja fixa mig, ska vara i stan kl 7 så det kommer bli stressigt ikväll! Då får jag möta Mads också, var jättelängesen vi träffades! Saknar henne! :(



Jag&Mads i somras på gotland! Haha, älskar att bilden är jättesuddig!

Men vi hörs sen!
XOXO/Sara

Sleep tight!

Nu ska jag sova, måste upp tidigt imorgon! eller ja, vid 10! måste in till stan och köpa lite hudvårdsprudukter! ;) sen blir det ju utgång som sagt, får se om vi förar någonstans innan.. det beror ju på hur lång tid jag tar på mig att välja kläder! haha ;) livet är hårt. Jaja, nu ska jag hoppa i säng.

Godnatt & hörs imorgon!
Puss/sara

i-landsproblem

Hjälp mig!? Jag & Mads ska ju ut på krogen imorgon och fira vår kompis, men jag har big problems! Vad ska man ha på sig? Shit va jag hatar att välja kläder.. funderar på en kjol och linne bara, men jag vet inte . Åh, får se om jag hinner in till stan och köpa något nytt imorgon! Och vilka skor ska man ta?! det är verkligen jättejobbigt..
Har ni några party-tips?



XOXO/Sara

Sara

Hej på er! Nu har jag äntligen kommit hem, har varit mycket idag! pust.. Var ju och gjorde lite arbeten på dagen ;) Sen mötte jag upp två vänner och fikade i Gamla stan, supermysigt! Nu kom jag precis hem och ska käka lite, har inte ätit sen frukosten :) sen måste jag plugga lite och sen tänkte jag spela sims! Jag är typ besatt.. någon annan som spelar sims 3?





XOXO/ Sara


Svininfluensan

Är ni vaccinerade mot svinis? Tycker ni det är rätt eller fel?

Torsdag

Hej älskade läsare! Hur mår ni?
Själv mår jag jätte bra, dagen på praktiken var bättre än nånsin.. Sara fattar ;) haha galet!
Imorgon ska jag och sara ut, med några andra vänner. Det ska bli riktigt roligt, har inte träffat sara på väldigt länge nu, klara inte av att vara ifrån henne såhär länge.. Massa grejer att berätta till henne!
Mer uppdatering kommer ikväll :)
XOXO / mads

Business

Godmorgon! Just nu sitter jag och pratar med Mads i telefon, hon käkar på sin praktik! Snart ska jag börja åka mot stan och fixa lite buisness ;) har lite bråttom, försov mig som vanligt... hehe.

Vad ska ni göra idag?

hörs så fårt jag är vid en data! ;)
XOXO/Sara

Hemma igen!

Hello snyggingar! ;)

Jag & min pojkvän kom precis hem från hans kompis, vi var där och spelade lite poker. Gissa vem som vann? Ja, jag såklart ;) hihi. Nu ska vi nog se en film och sen sova för jag ska upp tidigt imorgon och åka och göra lite jobb.. sen ska jag till en annan kompis som fyller år! Alla fyller verkligen år nu känns det som!
Sen på fredag är det utgång! Jag planerar att bli partyfull, var längesen jag drack nu! ;)





Ha en bra kväll!
Puss/Sara

twilight!

Funderar på att se den nya filmen, twilight new moon. Har ni sett den, är den bra?


galet trött

Hej mina favoriter!
Jag är så himla trött, gick upp klockan halv 7 och kom hem nu. Har varit jätte stressigt idag, var på praktiken först, massa live sändningar idag.. Sen var jag tvungen att åka in mot stan, var tvungen att köpa lite viktiga behövande saker. Sen skulle jag iväg på ett möte som började halv 4, men nu är jag hemma igen. Väntar på att mamma ska gå och handla till mig så att jag kan få äta någonting.

i know you love me.. ;) / Mads

Hiss&Diss

HISS

- Eddies i upplands väsby som har världens godaste kebabrulle!

- Nils! Blondinbellas pojkvän är ju ascool! ;) han kommer snart vara sveriges största bloggare!

- Bobbys. Hans produkter är skitbra! Tur att man får dom gratis ;)

 

DISS

- Amirs hår. Det är alltid lika fult..

- Paranormal activity. Har ni sett den? den var ju inte alls läskig? :S

- Personliga tränare. Klarar man inte av att träna själv? Dah..

 

 

 


stress!

bussen går om typ 5 min! Ska iväg på en viktig grej! Hör av mig senare!
Puss/ Sara

Sara här!

Godmorgon på er! eller ja, jag gick upp vid 10 men har suttit vid teven. Kollat på Våra bästa år såklart! Jag har blivit helt besatt, ingen annan som kollar på det?

Hade jättetrevligt igår hos min kompis, lägger upp bilder sen! Just nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att klicka hem lite kläder ellernåt, bara för sakens skull liksom ;)


Hittade en bild från när jag fyllde 18! haha köpte 3,5or typ 7 på morgonen!

Vi hörs senare! Know u love me ;)
XOXO/Sara


Ny duschad!

Nu är jag ny duschad och fräsch, usch.. hatar folk som inte duschar! det är så äckligt. Nu ska jag äta middag, eller det blir väl något litet.. man vill ju inte bli alldeles för fet.. funderar på att börja träna? Måste ta med mig sara!
Fresten, på torsdag ska jag och sara till ikea, världens bästa ställe. Älskar att spendera pengar där! man snålar ju inte.. Måste snacka med min kompis också så att vi får skjuss, vill ju inte åka kommunalt dit, usch.. sånt gör man inte! 
Puss/ mads

Hann med en fika med bögen också!

Jag kom precis hem från stan, var och fikade med bögen ;) Härligt! Var jättelängesen vi sågs så det var roligt!



Världens bästa bög-kompis! :)

hörs snart!
XOXO/ Sara

Mads här

Förlåt om det blir dålig uppdatering för min del, det är så svårt att uppdatera när man är i ett rum utan datorer. Men jag försöker uppdatera så mycket jag kan. Idag på min praktik så fick jag gå ut till hästarna nere på solvalla,  usch vad det luktade??!! vidrigt.. Nu ska jag iaf ta en dusch.  Så vi hörs mer senare! :)

XOXO / Mads

Kalas!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig innan jag åker till min kompis och firar henne! Men jag har ingen aning om vad man ska ha på sig?!? i-landsproblem... suck.

 
Vad tror ni om det här? ;)

Hörs när jag är hemma igen!
XOXO/sara

Det här händer inte



- Vi bestämmer oss för att sluta blogga för att vi mår dåligt av kändisskapet.

- Sara färgar håret blont för att passa in i bloggvärlden.

- Vi blir vegiterianer och naturälskare och hela bloggen handlar om våra försök att rädda miljön genom att krama träd.





Godmorgon

Goodmorgning! ;) Jag vaknade nyss, ska äta lite frukost - en frukt eller nåt ;) Sen ska jag fixa med min kompis present jag ska ju dit på tårtkalas senare! hihi. Men nu ska jag hoppa in i duschen! Vi hörs senare!

Juste, vad tycker ni om bloggdesignen? Just den här är tillfällig, vi vill ju ha en med bilder på oss sen ;) Men visst är den snygg? fick hjälp av två goda vänner :)





XOXO/Sara


lite rund om fötterna

hej på er! om någon är vaken nu ;) jag kom nyss hem, var ju på bio med min kompis som fyller 18 idag!! WOHO!<3 efter bion kanske vi råkade gå till krogen ;) haha love it! Men nu ska jag sova, ska in till stan tidigt imrogon! godnatt på er!

XOXO/Sara


vet ni vad..

Nu ska jag faktiskt hoppa i säng..  Har ju praktik denna vecka, så jag börjar jätte tidigt, är borta på solvalla och praktiserar. jag tänkte inte sova nu, men kommer nog inte uppdatera så mycket mer ikväll. Lovar att det blir en massa uppdatering imorgon. Ska även till sara imorgon efter praktiken. Vi bloggar massor då. Vi lovar att ta igen allt vi missat när vi varit i göteborg! Vi hörs senare, sov så gott.


Imorgon lägger vi upp de flesta bilder från Göteborgs resan!
Godnatt. XOXO / Mads


Blondaa



Min nya favoritblogg! ;)

Måndag..

Förlåt för att jag inte uppdaterat sen jag kom hem ifrån Göteborg. Höll på att uppdatera igår men blogg.se vägrade! Våran göteborg resa var iaf helt grymt rolig. Kändes tomt att sova utan sara inatt bara  :O kändes inte bra.. Jag lovar att lägga ut bilder senare ifrån göteborg, har en massa bilder, men just nu är jag hemma hos MR.X, .. vaddå, har jag en pojkvän?  Nu undrar ni allt va ;)

Nu ska jag iaf ta en dusch, måste verkligen raka benen, gjorde det sist i förrigår? USCH! Vi hörs senare.

PUSS / Mads


Hiss&Diss

HISS

- Göteborg! vi hade superkul!

- Skidsemester! Vi funderar på att dra upp till fjällen! love it ;)

- Drinkar! Vi älskar att prova på nya drinkar och blanda själva ;)

 

 

DISS

- Hemmafester! Usch.. slutar aldrig bra och är alla är ofta för fulla.

- Städning. Hur tråkigt är inte det?

- Låghöga stövlar. Är det bara vi som tycker det är skitfult?

 


godnatt!

Nu ska jag sova, är jättetrött fast jag sov nästan hela bilresan hem! ;) Men vi hörs imorgon, då får ni veta lite spännande saker! :) ha en bra kväll!
Puss/sara

Äntligen Hemma!

Hej på er älskade läsare! Gud vad jag har saknat er & bloggen! Men nu är vi äntligen hemma i kära stockhom igen ;) Vi har haft en superkul resa! Liseberg var hur mysigt som helst och vi har gått och shoppat på avenyn och varit ute och haft skoj ;) helt underbart! synd på vädret bara.. menmen, vi är ju alltid glada ändå ;) Folk var verkligen jättetrevliga där och det var skitkul att åka spårvagn, hihi.

Här kommer lite bilder! Nu ska jag ta en lång skön dusch och sen åka till min pojkvän som jag har saknat massa!

                        
Julmarknaden, hur mysigt som helst!                    Mads vann.. 
       
                   
Mads & Ebba på krogen, haha! ;)                          Nyttigt & Gott! ;)

Lägger upp mer bilder sen! Nu ska jag hoppa in i duschen! Hörs senare!
XOXO/Sara



GÖTEBORG!

Nu är vi i göterborg, tyvär så har vi inget internet där vi bor. Just nu har vi bara lånat en data. Vi uppdaterat direkt när vi kommer hem med en massa bilder så spana in bloggen då!
Ikväll ska vi till lisebergs julmarknad, det ska bli jätte mysigt!

saknar er! Hörs på söndag!
XOXO/Mads&Sara


Godnatt!

Nu har jag packat klart och ska sova, ska upp rätt tidigt imorgon! Idag har vår uppdatering varit riktig dålig, fy på oss! ;) Men vi lovar att uppdatera direkt när vi kommer till Göteborg! Hörs imorgon våra favoritläsare!



Götet, here we come! ;)


Gah!

Nu håller jag också på att packa, jag hatar att packa. Det är så mycket som ska med och inget får plats! Gah! Men jag ska försöka få ner allt! ;)
Vi åker ju imorgon vid 12 så vi får försöka hinna uppdatera innan det, sen vet vi inte om vi har internet där men vi fixar det annars, hehe!

Vår packlista..


Jag har jätteont i min arm också! Vi vaccinerade oss ju.. usch. Hoppas jag inte får massa biverkningar i göteborg! :/ Men nu ska jag fortsätta packa, hörs sen!


Kolla vilken cool resväska jag hittade! En sån vill jag ha! ;)


XOXO/Sara

Packa

Nu är jag hemma, har varit hos doktorn en stund, jätte jobbigt var det. Men får provsvaren på måndag, hatar sånt, blir så nervös! Nu är jag hemma med en kompis, vi chillar bara lite. Men snart måste jag börja packa, är jätte stressad, vi åker ju till Göteborg imorgon, jätte mycket att packa..
Jag hör av mig lite senare! :)

Puss / Mads

Veckans Diss



Vikthysterin! Visst att vi bantar för att vi vill se bra ut! Tycker det är irriterande med folk som provocerar så mycket att ni läsare påverkas så pass mycket att ni börjar svälta er osv. Alla väljer själva hur dom vill se ut, om ni vill vara lite mulliga och trivs med det så är väl det bra! Så alla ni som läser om hur vi bantar behöver ju inte bry sig. Det gör vi ju bara för att vi vill vara snygga! ;)



XOXO/Mads&Sara


I skolan

Just nu sitter vi i skolan, eller Mads är borta.. vet inte riktigt vart hon är?!
Vi ska göra en uppgift nu så jag kan inte blogga mer, men uppdaterar så fort jag kan!
Hörrni, statistiken ser dålig ut idag.. We love you!

XOXO/Sara

Förlåt

Förlåt för lite dålig uppdatering, vi har haft fullt upp hela morgonen som ni såg igår så hade vi väldigt mycket saker att göra idag!
Vi har iaf provat våra studentmössor imorse, jätte fina! Vi beställde också, den dyraste och nyaste såklart ;)
Vi beställde även lite studentpaket, med lite kläder. Nu ska vi snart vaccineras :O Har ni gjort det än?
Jätte läskigt.. sen är det livesändning, men vi hörs DIREKT efter det!


XOXO / Mads&sara

Goodnight!

Nu ska vi sova, åh va mysigt! såklart sover vi i samma säng ;) Imorgon kommer det upp lite nya saker i bloggen! spännande va? :)

Menmen, sov så sött så hörs vi imorgon!
Puss!


Mads här

Hej favoriter!
Nu sitter jag här i saras säng inne på hennes blogg data, åh den är så fin. Sara skulle hoppa in i duschen lite snabbt, man vill ju inte vara äcklig, usch? Duschar varje dag.. förstår inte folk som inte gör det. Ska också hoppa in i duschen snart.. Idag har jag förresten tatuerat mig!! Trodde jag skulle fega ur sen men det gjorde jag inte. Just nu har jag skydds plast på, så jag kan inte fota, men imorgon ska jag ta bild och lägga upp, jag vet att ni är bra sugna på att se!

Våra planer inför imorgon:
Mössprovning! Jätte tidigt, så vi måste sova snart.
Live sändning klockan 12.00
 Skola 12.00 - 16.00
 Ärende i stan, väldigt viktigt!
 PACKA INFÖR GÖTEBORG
 Ringa och avboka två möten

Och en massa mer saker.. Så jobbigt ibland, så himla mycket! Nu ska faktiskt jag hoppa in duschen!
Vi hörs senare!
Pusspuss / Mads


Plugg..

Just nu sitter vi och pluggar, men det är ju så tråkigt! Vi funderar på att dra ner till solariet och köra en 25-minutare isället ;)

Som ni ser har vi ändrat design på bloggen igen!? Vi vet verkligen inte hur man ändrar, den andra svarta var verkligen inte vår stil. Men vi vill kunna skriva våra namn på headern och lägga in bilder osv. Men vi har en kompis som håller på med sånt så vi ska försöka få tag på honom nästa vecka! Ni får stå ut så länge..

Nej, nu drar vi till solariet! hörs snart!


Just nu! Fy vad tråkigt.. Inte riktigt Mads&Sara stil!

Middag!

Nu har Mads tatuerat sig! Det vart skitsnyggt ;) Lägger upp en bild sen! Nu ska vi äta middag och skriva packlista inför torsdag, när vi åker ner till Götet! Någon som bor i göteborg som kan tipsa om spännande ställen att se? :)



Hörs snart!
XOXO/Mads&Sara


Det här händer inte



- Vi blir träningsnarkomaner (som vissa andra bloggare) & tänar varje dag! Hallå vi är ju redan snygga? ;)

- Vi tappar alla våra läsare, får ingen blogglön, förlorar alla vänner och det slutar med att vi blir två emosar som sitter på plattantrappan..

- Vi slutar umgås och startar bloggkirg med varandra! Haha det vore väl lite kul ;)




tänk er oss på plattan, haha


Skola..

Nu sitter vi i skolan, vi har rast nu. Snart har vi våran sista lektion den här dagen. Sedan ska vi in till medis, där mads ska tatuera sig! Ska bli skojigt..  Såklart lägger vi upp en bild sedan!
Ikväll ska vi sova hos sara, vi har lite saker att fixa inför göteborg, längtar dit.
Vi bloggar massa mer ikväll! Ha det bäst så länge!


Puss / Mads&sara

Försenad..

Godmorgon!

Just nu sitter jag och äter en nyttig frukost! Jag försov mig idag!? Jag hade fått för mig att vi började en timme senare, men ne..
Jaja, måste fortfarande skynda mig så jag inte missar hela lektionen!

Jag&Mads uppderaterar i skolan! Puss!

Godnatt!

Äntligen får jag sova!
Jag sov bara tre timmar i natt och har varit i stan hela dagen och pluggat hela kvällen, är supertrött! "Mötet" med Oscar gick jättebra så dom kommande veckorna kommer bli super känner jag! & Jag hittade en present till min kompis ;) greeeat! Love to be so wonderful!

Så nu ska jag sova så hörs vi imorgon!

XOXO/sara


dagens fråga..


Vilken bloggare tycker ni om allra mest, om ni får välja bland dom där ''kända", blondinbella, kenza, kissie osv?

hoppsan..


Råkade somna till i någon timme, jobbigt ibland..



Hiss&Diss


HISS

- Våra läsare! We love ya ;)


- Göteborg. Vi kommer ha superkul! längtar!


- Våra bästa år! Är det bara vi som älskar det? 


DISS


- Bortskämda fjortisar. Folk som tjänar pengar på sin blogg borde ju ha råd själva ;)


- Bröstoperationer! Man har ju redan stora? ;)


- Idol-Tove. Hon är en liten fjant! Ellerhur? ;)


Tatuering

Ingen bra uppdatering idag, fy på oss! Vi måste bättra oss, det kan blir svårt med uppdatering när vi åker till göteborg på torsdag men vi kan möjligtvis lyckas fixa internet då lovar vi att det blir en massa uppdatering!
Vi försökte fixa våran bloggdesign idag, men det gick ju inte alls bra. ni ser ju hur den ser ut? Vi ska ta tag i det där snart. 
Vet ni vad? Imorgon ska jag tatuera mig! Shit är jätte nervös.. Det blir ingeting stort, det ska vara ett vänskapstecken på handleden, alltså undersidan av armen om ni förstår. kinesiskt tecken.
Det är  inget av dom här tecknerna, men det är i ungefär den storleken. Hittade inget sånt tecken som jag ska ha. Berättar mer imorgon om hur det gick. 
Nu ska jag åka till min pojkvän, hihi. Måste packa med mig extra mycket grejer ska sova hos älskade sara imorgon!

XOXO / Mads

Hörs snart!

Nu slutar vi vår lektion, uppdaterar på lunchen! Vi har suttit och provat massa olika gratisdesigner, men nu vet vi inte vad som har hänt! Vi behöver er hjälp!

älskade läsare..

Vi behöver verkligen hjälp med våran bloggdesign, den är verkligen inte fin.. och vi vet verkligen inte hur man fixar en bra! Känner ni någon eller är ni bra på det själva? Självklart får ni en länkning!

PUSS!

Godmorgon!

Nu sitter vi i skolan, våran tidigaste dag.. jätte jobbigt! Fast på ondsdag börjar vi också såhär tidigt, men det är bara för att vi ska testa ut våra studentmössor. är det någon annan som också tar studenten 2010?
Idag ska vi gå i skolan till klockan 2, sen så ska vi en sväng in till stan. vi ska på ett möte på stureplan vid tre, kan inte berätta vad det  handlar om eftersom det har med våran resa att göra som vi ska göra nu i veckan, skoj skoj. Nu ska vi faktiskt vara lite ambitiösa och arbeta.  Vi hörs strax!

XOXO/ Mads&sara

Stress!

Godmorgon! Just nu försöker jag välja kläder.. svårt när man har så mycket att välja på ;) vet verkligen inte vad jag vill ha på mig! Lyssnar på the Voice också, brukar ni också göra det på morgonen? Skönt gäng det där :)


Jag just nu, jättearg! haha ;) det handlar om att bjuda på sig själv!

Hoppas ni får en toppendag! Hörs när jag & Mads är i skolan!
Puss/Sara

Godnatt

Nu har jag tagit en lång och skön dusch! Ska fortsätta plugga lite och sen sova!

Planer för imorgon:
Skola
Möta upp Oscar! Ta en fika och planera lite inför kommande veckor ;)
Köpa en present till min kompis som fyller år snart!
Packa inför göteborg
En 25-minutare


Vad ska ni göra imorgon?

Nu ska jag plugga lite och sen sova! Vi hörs kanske senare eller imorgon!
XOXO/Sara

Vill ha sommar!

Är det bara jag som saknar sommaren massa? Jag är redan trött på det här äckliga vädret! Usch..
Ska ta en liten pause från plugget och dricka kaffe och kolla lite på teve. Imrogon börjar vi kl 8.. så man måste väl sova snart också!

Nästa vecka åker vi! Gud va roligt det ska bli! Hörde att Lisebergs julmarknad öppnar i helgen också, så dit ska vi också försöka hinna! Men vi hörs innan jag ska sova!


Sunny Beach 09

Sara


Hello Darlings!

Hej på er alla snyggingar! ;) Förlåt att jag inte har uppdaterat än, har haft lite hemligheter för mig ;) Spännande va?

Just nu sitter jag och fixar med lite saker, men ska snart börja plugga.. suck!  Men det är viktigt att satsa på skolan! Man vill ju inte hamna på gatan sen eller bo hemma resten av livet! Jag ska försöka flytta hemifrån direkt efter studenten! Längtar så!

Måste bara tipsa er om Kaffe med Caramellsmak! Finns att köpa i vanliga mataffärer, Kaffepulver med caramelsmak som man häller i kaffebryggaren när man kokar! Supergott&Superenkelt! ;)



Men nu ska jag plugga! Vi hörs senare!
XOXO/Sara


Svar

Nu kommer några svar ifrån frågestunden vi hade för några dagar sen, det blev en hel del frågor, men vi kan tyvär inte svara på allt, men några svar får ni! :)

Hur mycket brukar ni festa? :) 
Ibland blir det ganska mycket festande, nu när båda är 18 så blir det en hel del utgång. Men man kan nästan säga att vi dricker varje helg, men kanske inte partar loss varje helg. Ibland kan det bli en helg då vi är nyktra, men det är så trist.

jätte bra blogg!
Vad är det ni ska göra i göteborg? undrar verkligen det!

Tack så mycket. Tyvär får vi inte säga det riktigt än, men vi åker på torsdag iaf. Ska bli riktigt kul, nästa göteborgs stoltheter kanske? ;)

Gillar er blogg :)
Jag undrar när Vecko Revyn ni är med er kommer ut..
Tack så mycket. Den kommer ut den 22 december, håll utkik då.

när blev ni av med oskulden?
Det är faktiskt ganska privat.

1. Vilket ställe är det störst chans att se er på? Vill så gärna träffa er, ni är så cooola!
2. Skriver ni autografer ofta?
3. Är Mads fejkblondin eller äkta som dessie & kissie ;)?
4. Sara, varför är inte du blond?

1. När vi är i stan brukar vi oftast hänga på stureplan, lite finare och lite bättre där om man säger så. Vi kan tyvär inte säga vart vi bor, det skulle bli för jobbigt då.
2. Nja, det händer väl att folk känner igen oss ibland.. kändisskapet är påväg om man säger så.
3. Mads är äkta blondin, man vill ju inte se ut som dessie eller kissie..
4. Jag har tänkt på det, men känner inte riktigt att jag skulle passa i det. Dessutom finns redan världens bästa blondin, och det är ju mads! Då måste det ju finnas än världens bästa brunett, så det blir ju jag såklart!

Varför är bilden på er header så jävla dåligt utklippt :)?
Det undrar vi också.. hon som fixade våran header/design var inte så jätte duktig tydligen. Är det någon som är bra på designer och så som skulle kunna hjälpa oss? det skulle verkligen vara jätte snällt :) ni får en länkning!

JAG VILL VARA SOM ER!! Hur blir man det? :D
The two and only! Det blir svårt gumman ;)




Vi kommer ha en till frågestund småningon, så var beredda så ni kan ställa just era frågor, om ni vill ha någon i bloggen som ni vill att vi ska ta upp så är det bara att säga till :)

XOXO/ Mads&sara


Seg!

Godmorgon på er! Jag vaknade nyss!? Vad är det med mig? Shit.. haha ;)

Idag är det söndag, usch. Måste plugga, har jättemycket i skolan som ska lämnas in! Och så är det ju farsdag, som Mads skrev. Måste också hitta på något att köpa, förslag?

Men nu ska jag fixa mig och så och åka hem ;)
Så vi hörs senare!
XOXO/Sara




söndag..

Nu är det redan söndag, helgen är alltså slut :( hatar söndag.. det är alltid bara en massa plugg då, och man gör ju ingenting. Men idag är det faktiskt farsdag, så jag ska åka till min pappa. Men måste köpa något.
Har ni något förslag?
Ska till stan innan en snabbis, ska ju köpa farsdag present. Måste även titta på lite kläder till mig själv, känner att det behövs. Såg att sara skulle beställa lite grejer från bubbelroom, funderar på att kika där också, så skönt att bara kunna klicka hem saker, ibland är det faktiskt jobbigt att gå runt på stan.

Nu ska jag snart ta och ringa sara, vi har lite att prata om! Sen så ska jag göra mig i ordning, det blir mer uppdatering sen! Ha det bra så länge!

Puss/ Mads


Hjälp!

Innan jag sover måste jag visa er den här klänningen! Har suttit och klickat hem lite saker från bubbleroom! ;)
Jag tycker den här klänningen var jättesöt, men jag vet inte hur jag ska göra.. Vad tycker ni?


Godnatt!

Det vart en film till efter Harry :) hihi.

Nu är jag jättetrött och ska sova, ska försöka komma upp rätt tidigt imorgon iallafall. Ska in till stan och fika och shoppa lite! ;)

Mer uppdatering imorgon! Godnatt!

Myskväll

Många frågade hur matchen gick, AIK vann! Såklart! ;) Vinnare av både allsvenskan och Svenska cupen! härligt!

Jag kom nyss hem från resturangen, åt en jättegod sallad! Man är ju nyttig när man väl äter ;)
Det är ju något som aldrig skulle ske! Att jag går upp i vikt av min nya diet!

Nu ska jag kolla på film, Harry Potter. Bara jag som älskar Harry Potter filmerna?
Vad ska ni läsare göra ikväll? Festa? Mysa?



Vi hörs efter filmen! Puss/Sara

Sara

Hello!

Just nu sitter jag och kollar på matchen AIK - gbg. Heja Aik! :)
Vaknade runt 2 idag.. det var jätteskönt att få sova ut! Jag brukar faktiskt vara rätt morgonpigg?!

Efter matchen ska vi gå och äta på resturang, mysigt va?
& Ikväll får jag se vad jag hittar på! Vad ska ni göra?

"Det här händer inte" kommer upp senare! Spana in ;)

XOXO/Sara

Lördag..

Lördag.. och jag är jätte bakis, det går inte ens att beskriva. Funderade på att dra ut ikväll med, men det vet jag inte om det blir av. Igår kväll spårade det helt, hade nyss en timmes långt samtal med sara och berätta allt. Saker som jag tyvär inte kan berätta här i bloggen , ledsen.. vet att ni gärna vill veta ;) Jag hade iaf jätte roligt igår, har inte så många bilder därifrån, mest videor, men dom är verkligen inte lämpliga att lägga upp. Undra vad man ska göra ikväll om man är nykter? Vad ska ni göra?

Nästa vecka ska jag och sara resa iväg och göra en väldigt roligt grej, kan tyvär inte berätta riktigt än, men kul ska det blir. Funderar på att börja packa lite, så jobbigt att packa när man har så mycket att välja bland!
Nu ska jag nog ta och titta på ett avsnitt av one tre hill, finns nog inget bättre att titta på när man är bakis.


Bara jag som älskar det?


/Mads


Ny kategori!



Pälsvästar i av alla olika slag! Usch..





Veckans Värsta är alltså vår nya kategori! Spännande va? Inte idag kanske.. vi hoppas på att få skriva något roligt som har hänt nästa vecka istället!

Myskväll

Jag har kollat på idol hela kvällen, fast jag tyckte inte någon var speciellt bra idag. Jag har ingen favorit heller faktiskt. Vilka är era favoriter?





Nu vet jag inte vad jag ska göra, funderar på att kolla på film och mysa. Jag kör ju på en nykter helg! Tillskillnad från Mads. Tror ni jag klarar hela helgen? Haha ;)

Kolla in bloggen snart så får ni ser vår nya kategori!
XOXO/Sara




Hiss&Diss

 

HISS

- Peter Jihde. Hur gullig och rolig är han inte? Han är ju bäst i idol!

- Vakna med the Vocie. Är det bara vi som alltid kollar på det på morgonen! Dom är ju störtsköna ;)

- Smycken. Älskar alla fina armband, speciellt när man får dom på posten ;)

 

DISS

- Pälsvästar. Hur fult är inte det? Usch.. kallt också?

- Kaxiga bloggar. Behöver man ens förklara?

- Mat. Som ni vet äter ju vi inte.. mat är för dom som är feta, thats it.

 

 


Nu är jag hemma ..

Just nu är jag hemma ifrån skolan/stan, var tvungen att springa några ärenden i stan, jobbigt men ibland måste man. Ikväll blir det utgång för min del, sjukt många som ska ut ikväll av vännerna. Det ska bli riktigt skoj :D Synd att inte sara kan följa med, hon har lite andra grejer för sig. Det är ju vi två som partar bäst ihop, aight? Det är svårslaget! Vad ska ni göra ikväll? Idol, utgång, hemma fest?

Nu ska jag käka något, dvs.. en frukt eller så.. måste ju tänka på vikten :)
Sen ska jag börja göra mig iordning för ikväll, ska på förkrök hemma hos j******* innan. Bloggar lite mer innan
jag drar!


Mina gullekissar! <3

Puss/ mads


Förlåt!

Hej våra favoritläsare!

Förlåt för jättedålig uppdatering idag, vi har haft 2 prov och en redovisning så vi har inte kunnat blogga.. Men vi känner iallafall att vi kommer få toppenbetyg! ;)

Nu har vi slutat, ska in till stan, såklart?!
Sen ikväll ska Mads ut och jag ska till hemligt. hihi!

När vi är hemma kommer en Hiss&Diss upp!
Love ya! / Mads&Sara

MTV



Vi sitter nu och titta på MTV Music television Berlin 09 där Kenza är ikväll. Hur avundsjuk är man inte på henne? Tänk er att man får träffa sina största idoler, hur ballt är inte det? Hon är så duktig och framgångsrik, tänk er att hon bara är 18 år. Hur många 18åringar har inte det där som en dröm? Hennes blogg är dessutom jätte jätte bra, så ni som inte läst den någon gång borde verkligen göra det. www.kenzas.se .  Våran största idol är även där ikväll och sjunger. Beyonce, hon är så vacker och har världens finaste röst.


Någon annan som tycker hon är jätte bra?


mads&sara här

nu är vi på hemligtt ställe.. vet att ni gärna vill veta ;) men här ska vi iaf tillbringa våran kväll. Vad ska ni göra ikväll? ,
Vi måste gå nu, vi ska ner och köpa lite grejer. Spana in snart igen, för då kommer det en grej ni inte vill missa ;)

XOXO/ mads&sara

Sara

Hello!

Jag kom hem från skolan för ett tag sen, sitter här och dricker lite kaffe. Ska packa en väska nu, ska inte sova hemma inatt ;) eller på hela helgen föresten.. Spännande va? ;) Vet att ni undrar!



Planerna för kvällen är alltså hemliga ;)
Men imorgon vet jag iallafall att jag ska ha myskväll och kolla på idol. Orkar faktiskt inte gå ut, haha eller? ;) Sen på lördag och söndag får vi se vad jag & Mads hittar på!

Men men nu ska jag packa, vi hörs senare!
XOXO/Sara

Frågestund


Vi kör en frågestund idag! Vi svarar på frågorna ikväll!


Skolan

Nu sitter vi i skolan, har precis haft lunch. Inte för att vi äter.  Våra kompisar ville till donken och käka, men nej tack?!







Nu har vi samhällskunskap, vi ska skriva på våra uppsatser, men såklart måste vi uppdatera bloggen först. Hallå!? ;)

Efter den här lektionen slutar vi, då ska vi in till stan och fixa en grej! Som vanligt..

Ikväll ska vi antagligen hitta på något skoj! Men vad får vi se sen! 

Vi hörs innan vi slutar!
XOXO/Mads&Sara



Morning!

Godmorgon! Stressar, som vanligt. Måste dricka upp mitt kaffe och sen kila till bussen! Hörs när vi är i skolan ;)

Godnatt!

Nu ska jag sova! Måste upp supertidigt imorgon, jag & Mads ska ses tidigare i skolan och öva inför vår redovisning. Visst är vi ambitiösa? ;)

Men somsagt, nu ska jag sova!
Godnatt på er!
XOXO/Sara



psst! Vi kommer upp med en ny kategori på fredag ;) Spana in det!

Sara här!

Hello darlings! ;)
Jag kom precis hem från en mysig bio :) jag orkade ju inte gå ut ikväll, kände bara för att mysa..

Vet att ni har saknat mig, jag har ju inte uppdaterat sen skolan! Men nej, död är jag inte! Har bara varit i stan och på bio! Köpte lite nya partykläder ;) lägger upp bilder senare! Men vart ifrån vill jag inte säga, är så trött på wannabes... suck. Skaffa en egen stil?

Idag har jag pumpat en David Guetta låt! Alltid så bra partylåtar!



Såhär skulle jag kunna tänka mig att se ut en vanlig dag i skolan! Jag älskar ju stickat! ;) Vad tycker ni?

Vi hörs senare ikväll, nu måste jag faktiskt plugga..

XOXO/Sara


hemma

Nu är jag hemma hos mig, har nyss varit i stan och fixat lite.. :)
Ska kila ner till ica snart och hämta ut ett paket, gissa var det kan vara ;) det vill ni bra allt veta va?
Ikväll ska jag ut, tänker inte säga vart... blir så jobbigt då.
Hoppas ni haft en bra dag, ikväll blir det mer uppdatering utav sara och jag bloggar så ofta jag kan.

XOXO / Mads


Onsdag 4/11

Nu har vi fotolektion.. Vi jobbar inte så mycket med foto just nu, vi arbetar med våran redovisning vi har imorgon. Vi ska faktiskt redovisa om bloggar! Ska bli riktigt kul, läraren älskar oss så vi lär väl antagligen få ett mvg.
Nu är det bara några timmar kvar på den här dagen, ska vi till stan. mysigt! Längtar tills blogglönen kommer så att man kan köpa sig lite kläder osv. 
Nu ska jag hjälpa sara lite med powerpoint, som vi ska använda oss utav på våran redovisning imorgon! Vi hörs senare.

I know you love me.. ;)

/ Mads


veckans diss..


En speciell bloggare..
Hon tror att hon är något speciellt, hon tror att alla älskar henne, hon tror hon är så bra, hon tror att hon är snygg, hon tror att hon har vänner, hon tror hon tjänar pengar på sin blogg.  Hon ljuger hela tiden, t.ex om sin pojkvän som hon nu har, hon ljuger om hur hon inte äter, men ändå är det bilder på mat hela tiden. Hon säger att hon inte röker, även fast hon frågat oss om cigg när hon står vid  busshållsplatsen och när man även sett bilder på det.

Så himla vidrig och falsk!


skola

Nu är vi i skolan, vi har samhälle.. jätte tråkigt!
Men vi måste faktiskt plugga nu, som sagt så har vi väldigt mycket att göra i skolan.
Snart så kommer veckans diss! missa inte det.

XOXO / mads&sara

Godmorgon!

Hur mår ni idag? vi mår jätte bra, snart ska vi åka till skolan.. vet att ni gärna vill veta vart det ligger, men tyvär ;) vi är hos sara just nu, så det är ju en liten bit till skolan.. nu är ni bra allt sugna på att veta va?

Dagens planer:
Skola 11.40 - 16.00

Stan, köpa ett par nya skor till ikväll

Hämta paket

Försöka hinna med en 25 minutare!

Utgång!


Party party som vanligt! :) vet inte riktigt vart vi ska än..

Men vi hörs senare i skolan, nu måste vi rusa!

Puss/ Mads&sara

Godnatt!

Nu har vi båda duschat, tar ju lite tid när man är två..

 Rakat benen, armarna osv..

Hårinpackning

Målat naglarna

Tagit BUS, usch man hatar ju att vara blek..

Sånt här är ju ett måste varje dag! Hur brukar ni göra? :)



Lite tips på olika brun utan sol som passar alla ;)

Men nu ska vi få vår skönhetssömn, hörs med massa uppdatering imrogon!
Godnatt älskade läsare!
XOXO/ Mads&Sara


Drinkar!




Från i torsdags när vi blandade drinkar (Som vi oftast gör!) vi är verkligen grymma på drinkar! Vi funderar faktiskt på att dra på bartenderkurs en vecka utomlands. Skulle inte det vara jätteroligt?

Vi kan ju faktiskt lägga ut recept på några av våra favoriter! Eller vad tycker ni? Vi kör på det till helgen! ;)
XOXO/Mads&Sara


Hiss&Diss



HISS


- Rosa Mjukisdress. Hur sköna är dom inte? Och snygga, love it! We made this trend..

- Party! Vi är riktiga festprissar! Tror inte vi var nyktra någon dag det här lovet, love to party!

- Halsdukar. Visst är det mysigt nu på hösten när man får gå med stora mysiga halsdukar?

DISS

- Folk med fake-glasögon. Vad är grejen? Jättetöntigt..

- Partypoopers. Hur tråkiga är inte folk som antingen bangar på fest, eller super skallen av sig så man får ta hand om dom hela kvällen. Lär er dricka!

- Kylan! Det är lite fööör kallt!



Hemma hos sara

Nu är vi hemma hos sara! Vi ska fixa/planera lite inför våran resa nästa vecka, ska bli super roligt!
Idag har vi varit i skolan, det är så mycket just nu med allt eftersom vi går ut på praktik om två veckor, så allting ska vara inne just nu, men vi försöker uppdatera bloggen så mycket vi kan, bloggen går ju trots alltid först :)

Vi kikade lite på jackor innan.. hittade en jätte ful, usch..  vad tycker ni?


Inte riktigt våran stil..


Funderar istället på...

vad ska ni ha på er i vinter? :)

XOXO / Mads&sara


Goodmorning!

Godmorgon på er! Jag har superbråttom nu, som vanligt. Försöker uppdatera i skolan!

Sleep tight!

Nu ska jag sova! Skola imorgon nu, och jag måste verkligen satsa dom sista veckorna nu.. gah!
Och nästa vecka åker ju jag och Mads till G******* på hemligt uppdrag ;) längtar!


Är dessutom galet trött och sliten efter den här veckan, ni såg ju vad Mads skrev att vi hade gjort.. för mycket dricka och för lite sömn skulle jag säga! Men vi har haft grymt kul! <3 Klart vi lägger upp bilder sen ;)



Menmen, skönhetssömnen kallar! Godnatt sweetisar! / Sara


SM-GUUUUULD!

kom nyss hem från gulfesten på råsunda, så jävla underbart! Har massa videor, men det funkar inte att lägga in.. lägger upp dom senare!






XOXO/ En glad Sara!

hejhej

Hej alla älskade bloggläsare! hur mår ni?
jag mår jätte dåligt, är redan trött på skolan och vi har precis haft lov, dessutom var jag borta en veckan innan lovet också, var ju i cypern. Det var hur skönt som helst där borta, hatar äckliga och kalla sverige!
vad gör ni en kväll som denna? själv så tänkte jag plugga, men det går ju åt helvete och sara vägrar som vanligt! hon är på råsunda och firar AIK som vann SM-guld. Någon annan som hejar på AIK? det gör iaf inte jag, därför är jag inte där :)  Kanske ska berätta lite om helgen/lovet..
Tisdags: spårade x 100000000
Onsdag: Jag fyllde 18 :D wohooooooo
Torsdags: Jag var med älskade sara och E*** och vi firade min födelsedag lite efter.. det slutade inte bra.. drack ketchup? haha
Fredags: Jag hade min 18 års fest.. dvs att jag och sara söp skallen av oss, som vanligt då :) Det slutade inte bra.
Lördags: chillkväll faktiskt för ovanlighetensskull :O ..



Bild ifrån torsdags..

Vad har ni gjort under lovet ? något kul?
Imorgon ska jag hem till sara och sova, vi har massor att prata om..  vi hörs senare, nu ska jag telefon terra sara ett tag! :)

XOXO / Mads


SENASTE NYTT!

Hörrni, ni har väl hört att dessie säger att hon är så nyttig? vi har ett bevis på att hon inte är det :O
Hittade en bild långt bak i hennes blogg..













Det här händer inte..

- Vi slutar blogga helt, vi vet ju att våra läsare älskar oss. Så det vore bara dumt, i know you love us ;)

- Vi slutar dricka och blir nykterister! Vart skulle vårat liv ta vägen då? Vad gör man på helgerna?

- Vi slutar tjäna pengar på våran blogg, och våran statestik minskar. som sagt så tjänar vi ju en hel del pengar på våran läsare, så även fast ni hatar oss så ger ni oss pengar.. ;) fortsätt så..




i know you love us ;)


skola

Nu har skolan börjat igen och som vanligt så börjar vi 8.15 på måndagar.. vi var här lite tidigare idag, vi tänkte ta en öl men det sket sig..  snart blir det hiss och diss!

XOXO / mads & sara


UPPDATERING!
det blir ingen hiss och diss, det blir det här händer inte istället :)

RSS 2.0