BRA SARA, BRA..

Hej kära läsare! tror ni inte jag vaknar NU och min buss jag skulle tagit gick för en halvtimme sen.. lyckat. Nu måste jag slänga på mig kläder och åka direkt till praktiken för att inte komma allt för sent, fast sen är det vädret också.. lär vara massa förseningar. oh god! blir så trött.

men, det är FREDAG! så himla skönt! Visst? Ikväll ska jag vara med Mads & Ebba. Först ska vi shoppa sen ska vi hem till Mads och laga mat och ha myskväll! härligt!




men nu har jag verkligen inte tid att sitta här, måste fixa mig nu! vi hörs senare!
XOXO/Sara

praktik!

Godmorgon på er! Förlåt att jag inte uppdaterade igår, jag somnade supertidigt! haha, men det var skönt.
Nu ska jag springa till bussen och åka till praktiken, sen funderar jag på att dra in till stan och spendera lite pengar ;)


Haha typiskt mig!
XOXO/Sara

hos pojkvän

Hej på er!

Jag har precis kommit hem till min pojkvän, vi ska ta och laga mat snart! mysigt va? ;) Något nyttigt, såklart?
Sen ska vi nog bara mysa och kolla på film! Skönt att bara ta det lugnt ibland..

För i helgen ska ju jag och Mads spåra! ;) hehe


Lägger upp en Hiss&Diss senare!
XOXO/Sara

godmorgon!

Vaknade för en liten stund sen, skönt att sova ut! är ledig ifrån praktiken idag. skulle egentligen ha jobbat kväll, men jag ska på kryssning ikväll, kommer hem imorgon! ska bli sjukt roligt, vi firar en kompis som fyllt 18 :)
Nu ska jag ta och äta frukost, men jag uppdaterar mer innan jag åker sen!

XOXO / Mads


stress

Godmorgon på er! Just nu är jag jättestressad, vaknade precis.. skulle gå upp halv 8! Så nu måste jag skynda mig och duscha och fixa mig! Tur att jag känner den jag ska till, så det inte blir jättepinsamt att komma sent ;)



XOXO/Sara


godnatt!

Nu ska jag krypa ner i sängen och få en skön skönhetssömn! Imorgon får jag lite sovmorgon, ska upp vid 8 kanske.. haha istället för 7.

När jag är klar med mina uppgifter ska jag hem till min pojkvän, ska bli jättemysigt! Vad ska ni göra imorgon?
XOXO/Sara

Veckans värsta



Byxdressar!
Tycker inte det är snyggt alls? Antingen har man en klänning eller ett par shorts? Fattar inte grejen..


snart så..

Snart så ska vi köpa våran lilla hund.. i april blir det:) samma kull som kissie och amir köper ifrån..

redan hemma

Hej på er! Idag var jag inte på praktiken, utan gjorde lite uppgifter i skolan istället och slutade rätt tidigt! skönt! :) Just nu sitter jag och kollar på teve.. När börjar top Model egentligen? brukar inte det gå typ nu? haha ingen koll.

Jag hann med lite shopping igår föresten, lägger upp bilder senare! Nu ska jag ta och göra mig en latte!
Hörs sen!



XOXO/Sara

Sjukling!




godnatt

Nu ska jag sova, måste upp tidigt imrogon och fixa med lite arbeten! suck.
Just nu är jag hemma hos Ebba, hon är lite butter på mig för att jag sitter och bloggar! Så jag ska vara med henne nu och sen sova!

Vi hörs imorgon!
XOXO/Sara


HISS&DISS

HISS

-
Våra bloggläsare! Såklart? :)

- Stora armband! Skitsnyggt!

- Pengar! Vem älskar inte att kunna shoppa heela tiden ;)



DISS

- Vintern. Nu har vi tröttnat på vintern, vill ha sommarkläder!

- Din sko! Skitdålig kvalité på skor där alltså..

- Bröstförstoringar. Vem vill ha såna här bröst?


hej på er!

Nu har vi varit väldigt dåliga på uppdatera känner vi, det går lixom upp och ner. men det har varit så mycket nu med allt. men vi lovar att vi ska bli bättre! Vi ska köra igång hiss och diss, veckans värsta och allt sånt igen.
Men hur har ni haft det? har ni gjort något kul på sistonde? vi har då bara festat som vanligt.. vi var på en kryssning förra veckan, det var riktigt skoj!
Nu ska jag kila iväg och göra en hemlig sak.. ni får veta mer sen ;)


Jobbigt när man är bloggkändis, då får man alltid vara med i tidningar och grejer.. här är vi i veckorevyn ;)

XOXO/ Mads

ballar av stål

Jag kom precis hem från praktiken och ska snart möta upp mads & ebba och åka och kolla på ballar av stål! Vad ska ni göra ikväll? mysa? festa?

vi hörs senare!
XOXO/Sara

GODMORGON

Godmorgon underbara läsare!

Just nu sitter jag och äter frukost, gröt och kaffe! ska snart åka till min nya praktik.. det är roligt men lite läskigt där! haha ;) efter praktiken ska jag möta upp Mads&Ebba och vi ska på inspelningen av Ballar av stål! Kul va?

Vi hörs senare! XOXO/Sara


projektarbete

Nu sitter vi hemma hos sebastian (mads boyfrieeeeeend) vi gör vårat projektarbete, men det är tyvär liteeeeeee hemligt. nu ska vi kröka!
pusspuss / mads&sara


nervös

Godmorgon!
Snart ska jag åka till mötet om praktikplats, och jag är faktiskt nervös! haha, men vi får hoppas att det går bra! Efter mötet åker jag nog till min pojkvän och sen får jag se om jag möter Mads eller inte! :)

Men vi hörs så fort jag är hemma igen!
XOXO/Sara

Sara

Jag har fortfarande inte tvättat, har suttit och snackat skit i telefonen istället ;) typiskt mig..
Nu ska jag ta ett långt bad med ansiktsmask, hårinpackning.. ja allt det där! måste ju bli lite fräsch! Ska nog måla naglarna i någon rolig färg också! Jag älskar att pyssla om mig själv! ;) hihi.

Sen måste jag nog ta och sova, ska ju upp tidigt imrogon på möte. kommer bli jobbigt eftersom jag inte brukar gå upp tidigt varje dag, men det ska bli superkul! :) Efter mötet ska jag nog möta Mads & en kompis och sen ska jag sova hos min pojkvän!




Vi hörs kanske innan jag somnar!
XOXO/Sara


tråkdag

Powerwalken gick bra! Jag har tänkt att jag ska sätta upp något slags schema så jag går ut och går och äter nyttigt! Har någon några bra tips på nyttig, men god mat? Det går faktiskt rätt bra för mig att vara nyttig, det var ju mitt nyårslöfte! Varje gång jag blir sugen på något gott tar jag en frukt, smart va?




Idag har bara varit en tråkdag, och nu ska jag ta och tvätta.. ni hör ju hur tråkigt det är! men det är sånt man måste ibland ;) städade aldrig mitt rum förut så jag ska väl försöka göra det också, för det behövs verkligen! shit..

Har antagligen fått praktikplats också! roligt va? Ska dit kl 10 imorgon på ett möte så får vi se sen!

Nej, nu kallar tvätten! hörs sen!
XOXO/Sara


powerwalk

NU ska jag ta en powerwalk, fastnade framför datan förut, hehe. Så nu går jag 45min-1 timme och sen kommer min kompis, får se om vi hinner med en 25minutare! ;)

smell u later!
XOXO/Sara

ballar av stål

På fredag kväll ska jag och Mads antagligen på ballar av stål, kul va?


Tisdag

Hello! Just nu sitter jag och kollar på Top Model, älskar det! haha. Idag har jag inga planer, funderar på att bara vara hemma och ta det lugnt, borde städa mitt rum också! Tar nog en powerwalk och sen fixar lite här hemma!

Vad ska ni göra idag?

XOXO/Sara

stress!

godmrogon på er! Såklart råkade jag snooza lite för länge idag.. suck! Min buss går om 20 min så jag ska slänga i mig frukosten och borsta tänderna! Vad ska ni göra idag?

Vi hörs senare!
XOXO/Sara

Sara här!

hej på er! Jag kom hem från jobbet för ett tag sen! Är skittrött så ska sova nu! Imorgon ska jag till skansen med några kompisar, mysigt va? :) hihi. Sen SKA jag till skolan.. gud va jag är seg. men nu är det bestämt! åker dit direkt efter skansen!



Godnatt/Sara


söndag..

Söndagar är alltid jobbiga tycker jag, man sover bara hela dagen känns det som. sen vet man att man ska till skolan dagen efter, eller nu blir det ju praktiken men det är alltid lika jobbigt att veta. Men idag har jag i alla fall gjort något vettigt.. Jag var ju nyss och tränade, väldigt duktigt. Sara är och jobbar tror jag, så hon uppdaterar så fort hon kommer hem. Nu ska jag hoppa in i duschen sen så ska jag och min pojkvän på bio. Avatar, jag har ju redan sett den men min pojkvän har inte sett den och eftersom man har pengar så kan man ju titta på den igen. men denna gång blir det 3D, någon som sett den i 3D, är den lika bra då? 


Vi hörs sen!
 Puss / Mads

Träning!

Nu ska jag sticka iväg och träna, måste vara snygg inför sommaren, lika bra att börja nu!
Jag uppdaterar så fort jag kommit hem!





XOXO / Mads

fixa mig

Nu har jag kommit hem från jobbet! Ska käka något litet och sen börja fixa mig! :)
hörs snart!


jobba

godmorgon! usch va det är jobbigt att vara upp såhär tidigt.. jaja! jobbar bara till 14.00 så jag klarar mig nog! ;) Efter det ska jag möta upp en tjejkompis och kolla lite på kläder och sen ska vi fixa oss inför ikväll! får se vart vi hamnar!

Vi hörs efter jobbet!
XOXO/Sara

sova

Nu har jag fixat med lite grejer, ni får veta senare! ;) kommer bli skitkul om allt går som det ska! Jag & Mads kanske ska göra något skoj nästa helg också! får se! :)

Nu ska jag iallafall sova, ska upp tidigt imorgon och jobba.. suck. Men sen blir det utgång! Var ett tag sen jag var ute, så det ska bli kul ;)




Jaja, dags för skönhetssömn! Godnatt på er!
XOXO/Sara

nu åker jag!

Nu har jag duschat och fixat mig och ska åka ner till banken och fixa lite! Sen blir det mötet (hinner inte skolan idag heller..) och sen kanske jag hinner med lite shopping? ;) hehe.


Den här hårinpackningnen anväder jag mig av! den är jättebra och gör håret glansigt och mjukt! ;) inte alls dyr heller!

XOXO/Sara

goodmorning!

Just nu sitter jag framför teven, äter frukost och kollar på våra bästa år!

Allt det här måste jag hinna med idag innan 3, usch va stressigt. Men när jag är klar med allt ska jag iallafall till min pojkvän! :)


Banken

Skolan

Möte


hörs innan jag drar!
XOXO/Sara

Prison break

Har bara tagit det lugnt idag, kollat på massa avsnitt av Prison Break! :)
Ska nog sova snart, måste upp tidigt! MÅSTE till skolan.. åkte aldrig dit idag.. hehe. Sen ska jag på ett möte typ, och fixa lite saker! Kommer bli roligt :)

Vad gör ni ikväll då?




XOXO/Sara


galen hund

Nu är jag inne igen! Skönt att röra lite på sig! ;) Tog med mig hunden för jag tänkte att det kunde vara kul med lite sällskap! Haha hon är galen, älskar verkligen snön och ska stanna och leka hela tiden.. och nu kom hon och la sig i sängen med mig, helt slut! ;)

Jag ska hoppa in i duschen, fixa mig och så. Sen tänkte jag möta upp en kompis, som vägrar svara? tror hon sover..







XOXO/Sara

powerwalk

Hej på er! Råkade sova lite länge.. Kollade precis på Våra bästa år! Någon annan som följer det? ;) haha!






Jaja, nu ska jag leta fram min ipod och ta en timmes powerwalk! hörs sen!
XOXO/Sara

sova?

Just nu sitter jag i sängen med en kopp kaffe och bloggdatan i knät, supermysigt! Jag ska nog kolla på en film om jag orkar, är sjukt trött efter kryssningen! Sätter väl på någon film och somnar till den ;)


Min morgondag

-
ca 09.00-10.00 Powerwalk
- Duscha, fixa mig osv.
- En sväng förbi skolan och prata med en lärare
- Möta upp en vän och fika/shoppa antagligen

Vad ska ni göra imorgon?


Godnatt!/Sara


HEMMA IGEN!

Nu är jag hemma igen! Vi har haft det superkul! ;) Ätit god mat, suttit i baren och spelat massa, lite för mycket.. Eller ja, Mads vann ju hela tiden.. så äcklig ;) Är något fel på blogg.se, eller min data.. kan bara ladda upp bilderna som miniatyrer.. suck.



Vi åt lunchbuffé, visst ser det gott ut?




Mads & en söt bloggläsare! :)



Goda drinkar!



Köpte med mig lite gott hem också ;)

XOXO/Sara

mot båten!

Godmorgon på er! nu ska vi börja åka mot slussen och båten! Vi uppdaterar när vi är hemma igen! puss på er!

Får man vara såhär ful?


mys!

Nu kom vi precis in efter powerwalk! Duktigt va? ;) men det är så kallt..
nu ska vi kolla på film och mysa! Vi ska äta äpplen och morötter eftersom vi är nyttiga ;) vad ska ni göra?

Vi kommer nog inte uppdatera förens imorgon kväll eftersom vi är på kryssningen hela dagen! Då lägger vi upp massa bilder! :D

Pusspuss/Mads&Sara


hallå där!

Nu är vi hemma hos Ebba.. vi funderar på att kila ner till centrum och köpa lite gott.. Vi måste ju sova snart, vi ska röja på en kryssning imorgon! är det någon mer än vi som älskar spelmaskinerna på båten?



Fast inte för att man behöver vinna pengar, eftersom man blir ganska rik på blogglönen ;)


sara här

hej på er! Jag kom precis hem från jobbet, har jobbat från 7 imorse.. gissa om jag är trött! Jaja, ska snart fixa något att äta och sen packa min väska och möta upp Mads, vi ska ju till Ebba ;)

Jag funderade faktiskt också på att köpa en parfym på båten! Ska kolla om min finns, som dom har slutat sälja i butiker! Hur kan man bara sluta sälja en parfym.. jätteirriterande.

Marc O'Polo - Någon som har sett den eller vet om man kan köpa den någonstans överhuvudtaget?



XOXO/Sara

tisdag..

Egentligen skulle jag jobbat ikväll, men dom ringde och sa att jag slapp jobba ikväll, hur skönt som helst.. Då kan jag ta det lungt, måste vila ut nu eftersom vi ska på kryssning imorgon. Funderar på att köpa en parfym där.. fast vet inte någon jag vill ha just nu.. Någon som har något förslag?
Juste,
Ni som undrar vad sara jobbar med så är det ett hem för dom som behöver hjälp typ. Nu ska jag ta och packa en väska, ska hem till Ebba sen med sara vi sover där innan vi åker på kryssning. Vi bloggar självklart därifrån men jag kommer blogga hemifrån innan jag går också för jag ska inte gå än på ett tag.


 
Vill tillbaka till värmen i cypern NU NU NU, vill inte ha istid!
Puss på er så länge! / Mads


workin' nine to five..

godmorgon! Just nu sitter jag och äter frukost,, knäckemackor och kaffe! Jag ska snart åka till jobbet, slutar inte förens halv 4 idag, så vi hörs någon gång efter det! Ska antagligen träffa Mads ikväll också, då bloggar vi tillsammans ;)

Vad ska ni göra idag?




XOXO/Sara

Myskväll

Hej på er! Nu är jag hemma hos min pojkvän! Åkte hit efter stan med Mads & Ebba ;)

Nu ska vi kolla på film och mysa, ska äta morötter, gurka och dipp! Det blir inte så sent för mig ikväll, börjar jobba kl 7 imorgon så jag måste upp typ 5.. suck.
Jaja, cash till kryssningen! Vi kommer ha så roligt!



Hittade en rolig bild! Vem blir inte sugen liksom! ;)

Men vi hörs kanske senare!
Puss/Sara

Vi funderar..

på att köpa en chiuaua, hur gulligt är inte det? vi ska köpa ändå lägenhet tillsammans strax då funderar vi på att skaffa en hund..  Hur gulliga saker kommer man inte shoppa då?

 


hallå där!

Nu är vi hemma hos sara, vi hade inte riktigt tid att uppdatera igår, ledsen för det.
Vi håller på att göra i ordning oss för vi ska in till stan och kika lite. Snart är jullovet slut, jätte trist :( tillbaka till praktiken..
På ondsdag ska vi åka på kryssning, en dagskryssning. mysigt va? Får se hur mysigt det blir.. båten går typ 8 på morgonen, så vi måste väääldigt tidigt så imorgon ska va bara chilla eller sara ska jobba och madde också för den delen.. men men, måste ha råd med spriten på båten ;)

Vi hörs senare! <3 


Snart

Snart kommer Mads och Ebba hit och vi ska typ bara mysa. Hyra en film eller något sånt! :) Vad ska ni göra ikväll?


SORRY

hej på er! förlåt att jag inte uppdaterade mer igår! Hann inte innan festen!
Nu har jag iallafall precis kommit hem, sov hos min pojkvän inatt och det vart rätt sent igår ;) lägger upp bilder senare för nu ska jag installera Sims 3 Destination Världen som jag köpte igår! :D åh va roligt! Någon som har det?



XOXO/Sara

godmorgon

filmen igår var sådär, inte så blodig ;) hehe. Men det var mysigt att gå på bio! Efter bion åkte jag och en kompis till mig och sov, nu håller vi på och fixar oss.. ska snart iväg!

Vi hörs senare! Ikväll ska jag på fest! Vad ska ni göra? 
XOXO/Sara

Ändrade planer!

Det blir ingen bowling ikväll, vi vart bara tre pers och då är det ju inte så kul! Så vi ska på bio istället och se Saw 6! Har inte sett den än, är den bra?



riktigt äcklig bild iallafall.. usch.

Nytt år!

Godmorgon på er! bakis idag? ;)

Så nu är det nytt år! Har ni några nyårslöften? Här är iallafall mina

- Träna mer
- Äta nyttigt


Jag vet att man säger det varje år! visst? ;) Men den här gången ska det hålla! haha
Började dagen med ägg och gurka till frukost och ska snart ut på powerwalk!

Ikväll ska jag och några vänner på discobowling, kul va? Vad ska ni göra ikväll?



XOXO/Sara


RSS 2.0